California

California
Limantour beach, Point Reyes

vrijdag 11 september 2015

Geen China meer

Kek was er graag nog eens naartoe gegaan, naar China, en normaal gezien gingen we op 12 september naar Hangzhou vliegen. Snor heeft nog een lopend onderzoeksproject met de universiteit van Hangzhou.
Kek zag er zelfs naar uit om nog eens een lange vlucht te overleven, in economy comfort dan nog deze keer: meer zit- en beenruimte!Normaliter dus!
De achteruitgang van Snor zijn gezondheidstoestand stak er een stokje voor ... 
De vluchten en het verblijf zijn gecanceld.
We blijven thuis. 

Of de verdere achteruitgang nog steeds een gevolg is van de Lyme-infectie, dan wel uiteindelijk toch als symptomatisch voor ALS moet worden gezien, doet er niet echt veel toe.  Kek begint zelf wat twijfel te hebben over het Lyme-verhaal en de huidige behandeling. We zijn weer vertrokken voor drie maand ontstekingsremmer, terwijl we er niet zeker van zijn dat de vorige ontstekingsremmer enig nut heeft gehad...
In oktober staat ook een 'nieuwe' neuroloog op de agenda, voor hopelijk een frisse kijk op de zaak.

Zeker is dat het steeds verder achteruitgaat en dat we ons moeten aanpassen.
Geen reizen meer voorlopig, alleen nog dromen!
En misschien moet Kek haar blognaam eens aanpassen nu het bijna uitsluitend 'tussendoor' geworden is?


2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat kek haar blognaam nog steeds correct is (meer dan ooit mss zelfs). Het is ook een soort van reis? Niet naar een ver land en niet met vertrekken en terug thuiskomen, maar met 'onderweg' zijn in een nieuwe en vreemde en onbekende wereld, met onleesbare regels. En je hebt geen plan en geen mogelijkheid om er een te maken.
    Tussendoor is er ook nog steeds. Als in over 'aap' praten op weg (op reis?) naar school of in 'jaja' en 'nee' of in 'je moet die zo vasthouden'. Als in kleurige logeerkamers testen in Gent (een heeel klein beetje op reis?). Als in extreem vriendelijke en behulpzame keukenwinkelmevrouwen treffen in Arendonk (eigenlijk ook een klein beetje op reis, in de ruimte, maar ook in de tijd - wie had gedacht dat zo'n service nog bestond?!).

    BeantwoordenVerwijderen